مشاوره حقوقی رایگان - عدم معرفی داور در طلاق

سلام. از سال 96 سه بار درخواست طلاق دادم. 12 سال هست ازدواج کردیم و بچه دار نمیشه و دکتر فقط سه چهار بار اومده مدارک ندارم و در این سال ها هیچ وقت شوهرم در جلسات دادگاه حاضر نمی شود. هر بار من هزینه میکنم به جای ایشون داور معرفی میکنم ولی قاضی حکم خاتمه دادرسی و رد درخواست طلاق میدهد، بدون احضار شوهرم. این بار هم ابلاغیه معرفی داور دادند و نمیخواهم داور معرفی کنم. مشکلی پیش می آید؟ قطعا باز هم همسرم حضور پیدا نمیکند.
1- داور معرفی نکنم با وجودی که شوهرم هم معرفی نمیکند مشکلی در روند پیش می آورد؟
2- بعد از 12 سال بچه دار نمی شویم و شوهرم در جلسات حاضر نمیشود و قاضی با وجود عدم حضور ایشان حکم رد دادخواست میدهد، منطقی است؟

پاسخ ها :

عدم معرفی داور در طلاق عدم حضور زوج در جلسه طلاق طلاق به دلیل بچه دار نشدن طلاق از طرف زوجه طلاق داور طلاق