مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

سلام. در یک سایت اینترنتی آگهی کار در منزل زده بودند. من هم در تلگرام پیام دادم جهت کار. فورا جواب دادن و شرایط کاری رو فرستادند. گفتن مبلغ 20 هزار تومن واریز کنید جهت صحت آدرس و سرکاری نبودن هستش. بعد از واریز دیگر اصلا پاسخگو نیستن. چطوری میتونم شکایت کنم تا این کلاهبردار نتونه به این کارش ادامه بده؟

پاسخ ها :

کلاهبرداری در سایت درج آگهی دعوت به کار در سایت درج آگهی دعوت به کار کلاهبرداری سایت درج آگهی اینترنتی