مشاوره حقوقی رایگان - مدارک موتور مزایده ای

برای گرفتن پلاک و سند برای موتور مزایده ای چه مدارکی باید داشته باشیم؟ (مثلا: برگه مزایده - قولنامه و...) میشه دقیق نام ببرید. با تشکر

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

باسلام،موتور مزایده ای باتوجه به مدل طبق تشخیص راهور و شورا اگه صلاحیت نمره گذاری نداشته باشه فقط ی برگه اوراقی صادر میشه و می باید اوراق بشه،ولی اگر صلاحیت نمره گذاری داشته باشه همون موقع سند صادر میشود