مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت رسمی

سلام من با یه خانوم آشنا شدم که طلاق گرفته و مدت بعد از طلاق هم گذشته من خانوم رو به صورت شرعی صیغه کردم ولی بخاطر مسافرت میخام مدرک صیغه رسمی بگیرم که به هتل ارائه بدم، سوالم اینه اسم همسر قبلی خانوم که تو شناسنامه هست برای انجام صیغه رسمی و یا وقتی که شناسنامه به هتل ارایه میشه مشکلی ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

چنانچه طلاق گرفته باشد بايد نام شوهر قبلي اش از شناسنامه اش حذف شده باشد

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

چنانچه طلاق گرفته باشد بايد اسم شوهر قبلي ش از شناسنامه اش حذف شده باشه