مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

با سلام و احترام.
من برای استخدام شرکت تولیدی صنعتی لوازم خانگی که 50 سال قدمت دارد دعوت شدم و بعد از گذراندن مراحل مصاحبه فنی،منابع انسانی و ... برای تکمیل روند ثبت نام استخدام برنامه نویس php و شروع به همکاری تقاضای ارائه 300 میلیون تومان سفته در وجه شرکت را دارند تا بتوانم در این سمت کار کنم.
البته من از مسئولشون که پرسیدم در قرارداد همکاری راجع سفته سخنی به میان نمی آید. در روی سفته چیزی به اسم ضمانت حسن انجام کار نوشته نمی شود و پشت آن نیز نوشته نمی شود و حتی رسید نیز نمی خواهند بدهند بابت این که سفته به آن شرکت بابت استخدام داده ام. دلیل قانع کننده ای نیز نمی آورند و فقط بسنده میکنند که مگر شرکت ما رو نمیشناسی؟ برند اول ایران هست و ... روند استخدام همه این طوری بوده و ....

حال مانده ام چی کار کنم که خدای ناکرده بابت 300 میلیون سفته متضرر نشوم.
لطفا راهنمایی نمایید.
متشکرم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
معمولاً این روال در شرکت ها جا افتاده و متقاضیان کار چاره ای جز تن دادن به این موضوع ندارند.
تنها راهکار این است که در خصوص این موضوع از کارمندان فعلی و کارمندان اخراجی سوال نمایید.