مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند فوت شده از پدر

سلام، وقت بخیر.
اگر پدرم وصیتی کرده باشد و در آن اسم یکی از برادرهایم باشد ولی به علت کرونا برادرم فوت شده و پدرم الان زنده است. آیا آن وصیت نامه بعد از پدرم درست می باشد و به فرزندان برادرم ارث می رسد؟

پاسخ ها :

ارث فرزند فوت شده از پدر فوت یکی از وراث وصیت نامه نحوه تقسیم ارث در صورت فوت یکی از وراث ارث پدری ارث پدر ارث وصیت