مشاوره حقوقی رایگان - ملک ثبتی

با سلام از پدرم ملکی به ارث رسیده واقع در قطعه 68 اصلی، بنچاق رسمی داریم که بصورت مشاع تنظیم گردیده و تفکیک نشده پس پلاک فرعی نداریم مراجعه که میکنیم میگن این ملک وقف آستان قدس رضوی است در حالی که هیچ وقف نامه ای هم وجود ندارد لذا با توجه به اینکه هیچ تصرفی نداریم آیا به نظر شما احتمال اینکه بتوانیم به حق مان برسیم وجود دارد ؟(تنظیم سند سال 1337 و صلح حقوق میباشد ) بی نهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

شما تقاضای صدور سند تفکیکی رو از اداره ثبت بخواهین اگه اداره اوقاف مدعی هست شکایت کنه 09173019810

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر به اداره ثبت مراجعه کردید و مالکیت آستان قدس عنوان شده سال وقف را جویا شوید و تقدم و تاخر را جویا شوید و اگر مدرکی دال بر مالکیت آستان قدس وجود ندارد دادخواست اثبات مالکیت بدهید.
مدارک مالکیتتون کامل باشه و دفاع خوبی باشه انشاء الله رای به نفعتون صادر میشه.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

اگر مدارکی دال بر مالکیت آستان قدس وجود دارد و با توجه به تقدم و تاخر,دادخواست اثبات مالکیت بدهید در غیر اینصورت تفکیک ملک رو بخواهید