مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت وسایل منزل

سلام، خسته نباشید. من و همسرم در خانه پدر و مادرم زندگی می‌کنیم خانه ویلایی که ورودی یکی هست. ولی دو قسمت کردیم و جدا زندگی میکنیم. بعد از فوت پدرم بقیه وراث می‌توانند برای وسایل کل خونه حتی وسایل زندگی من هم مدعی بشن که مال پدرم بوده چون در یک خونه زندگی می‌کردیم. اگر می‌توانند بعد از چند روز از فوت می‌توانند؟ در ضمن من خونه رو به صورت صلح نامه دستی از پدرم خریدم چون سند نداشت.

پاسخ ها :

محسن رحمانیان

جناب آقای محسن رحمانیان :

وسایلی که در تصرف شما بوده متعلق به شماست و ورثه نمیتوانند نسبت به آنها ادعایی داشته باشند. در مورد سوال دوم شما می‌توانید در دادگاه دعوای اثبات وقوع عقد صلح را مطرح کنید