مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
دوست من 6 ماه پیش با دختری رابطه مقعدی داشته است.
الان میترسه که دختر از پزشکی قانونی نامه معاینه گرفته باشه و از او شکایت کنه؟
تا الان هیچ ابلاغیه ای برای او صادر نشده. آیا دختر میتونه بعد این مدت از او شکایت کنه؟ هیچ مدرکی هم از او نداره. نه پیامی نه هیچی.
یعنی میتونه بعد از این مدت با نامه معاینه پزشکی قانونی رابطه رو اثبات کنه؟ آیا میشه فهمید که اون دختر نامه پزشکی قانونی علیه رفیقم گرفته است یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در تاریخ ارتباط گواهی پزشکی شده باشه قابل اثبات هست، در غیر این صورت خیر
خداوند دوست شمارو به راه راست هدایت کنه ان شآءالله