مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

با سلام.
در مبایعه نامه ای که دارای اختلاف است و در جریان رسیدگی در داوری می باشد و طبق نظر داوری مبایعه نامه در حال فسخ می باشد. همسر خریدار ادعای مصالحه از باب مهریه خود نموده و شکایتی تقدیم دادگاه برای الزام به انتقال سند به نام خودش کرده است.
آیا خریدار و همسر ایشان با توجه به این که در جریان فسخ مبایعه نامه بودند آیا می توانند ادعای سند رسمی بنمایند؟
شایان ذکر است که در مبایعه نامه فقط دادن وکالت بلاعزل در تعهد فروشنده بوده است.
با تشکر.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ایا طرح دعوای مهریه قبل از فسخ بوده است