مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی کارگر

با درود و عرض خسته نباشید و تشکر از شما.
مطابق قانون کار پرسنل حق دارند 9 روز از مرخصی خودشان در سال را ذخیره کنند. حالا اگر به غیر از این 9 روز مقداری از مرخصی سالیانه در پایان سال باقی مانده باشد و کارفرما هم مشکلی با مرخصی رفتن پرسنل نداشته باشد و خود پرسنل این مقدار مرخصی را باقی گذاشته باشند، آیا کارفرما موظف به پرداخت مانده مرخصی در پایان سال هست یا نه؟
در مورد پرسنل قراردادی که قراردادشان کمتر از یک سال است مرخصی طبق میزان کارکرد محاسبه می شود اما آیا در پایان قرارداد اگر پرسنل از مرخصی خود استفاده نکنند در صورتی که کارفرما هیچ گونه ممانعتی از رفتن مرخصی نکرده، آیا کل مرخصی باید به آن ها پرداخت شود یا بر مبنای 9 روز ذخیره باید به آن ها مرخصی پرداخت نمود؟
فرض کنید پرسنلی 10 سال برای شرکتی به صورت قرارداد های موقت چند ماهه کار کرده و در پایان هر قرارداد کلیه حقوق و مزایا و سنوات خدمتش تسویه شده در آخرین قرارداد آیا سنوات خدمت این 10 ساله باید طبق آخرین حقوق محاسبه و پرداختی های سنوات این 10 سال از آن کسر و باقیمانده به وی پرداخت شود؟
فقط از حضورتان درخواست می کنم مواد قانونی و مستندات هم به من بفرمایید.
با سپاس فراوان و تشکر از وقتی که می گذارید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به طولانی بودن پرسش شما که قطعا جواب هم طولانی تر و مفصل خواهد بود با توجه به تجربه بنده در حوزه روابط کار میتونید تماس بگیرید تا با پرداخت هزینه مشاوره از راهنمایی کامل بهره مند بشید