مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار جانباز بازنشسته

با سلام. جانباز 45 درصد هستم که سال 89 به دلایلی تقاضای بازنشستگی نمودم و با سه سال ارفاقی از طرف تامین اجتماعی بازنشست شدم و از طرفی حالت اشتغال بنیاد هستم با مدرک فوق لیسانس. آیا میتوانم بازگشت به کار بشوم؟ در صورت جواب مثبت از چه راهی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

بازگشت به کار جانباز بازنشسته بازگشت به کار جانباز جانباز حالت اشتغال بازگشت به کار