مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. من 25 سال سابقه بیمه دارم ولی درآخرین کارگاه که مشغول کار بودم 5 ماه بیمه برای من پرداخت شده. حالا میگن چون سابقه بیمه در آخرین کارگاه 5 ماه است، بیمه بیکاری به من تعلق نمیگیره. من 51 سال سن دارم و صاحب خانه ام به علت ندادن اجاره جوابم کرده. دو تا فرزند دارم و از اسفند 98 هم بیکار شده ام. هنوز هم بیکارم. به خدا دیگه نمی دونم چی کار کنم؟
با تشکر حسن زارعی

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله درسته برای گرفتن بیمه بیکاری آخرین سابقه کاری شما باید یکسال باشه