مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن گوشی خریداری شده

سلام، خسته نباشید. من یک گوشی موبایل خریدم و بعد از دو ساعت خراب شد. فروشنده از باز پس گیری یا تعویض گوشی امتناع کرد و گفت فقط میتونه به گارانتی برای تعویض بفرسته و یک هفته نشده با گوشی آکبند تعویض میشه. ولی الان بیست روز هست هیچ خبری نشده. وقتی هم که به فروشنده زنگ میزنم میگه به من ربطی نداره هر کاری از دستت بر میاد برو بکن. لطفا یک راهنمایی میخواستم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به ارائه دادخواست اعلان فسخ معامله به جهت خیار عیب اقدام و ثمن معامله را مطالبه نمایید