مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام.
اینجانب خودرویی را خریداری کردم و سند به نام خانم فروشنده بود. فروشنده مدعی شد که با خانومش هماهنگ کرده است. طبق متن قرارداد قرار شد یک ماه بعد سند را انتقال دهند. بعد از یک ماه هیچ اقدامی نکردند.یک اظهارنامه به خانم فروشنده دادم و جوابی ندادند. حال الزام به تنظیم سند را خطاب به چه کسی باید صادر کنم؟ فروشنده یا صاحب سند یا هر دوی آن ها

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که فروشنده فروش مال غیر نکرده باشد و خودش از خانومش خریده باشد با قرارداد عادی شما باید درخواستتان را به طرفیت فروشنده و صاحب سند خواندگان ارائه نمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به اینکه شوهر مالکیتی نداشته باید به عنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت کنی.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com