مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت

سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
بنده مغازه دار هستم. سال 94 دو نفر آقا از من به صورت اقساطی خرید کردند.
یکی از آن ها چکی به مبلغ 7 میلیون تومن به من تسلیم کرد در وجه حامل بدون تاریخ. بعد از مدتی که اقساطشان پرداخت کردند، باقیمانده حسابشان را ندادند و حساب دفتری آن دو موجود هست ولی فاقد امضا آن ها هست. من مجبور شدم امسال یعنی سال 99 چک را تاریخ بزنم و فرم بزنم.
اقساط باقی مانده هم کمتر از وجه چک هست.
چطوری از خود در دادگاه دفاع کنم و چه بگویم؟
آیا ایشان میتواند به عنوان خیانت در امانت از من شکایت کنند یا خیر؟
ممنون از وقتتون که در اختیار من می گذارید.

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

خیر بعنوان امانت در خیانت نمی تواند اقدام کند ولی شما گواهی عدم پرداخت بانک به دادگاه ارایه وشکایت را مطرح نمایید