مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی سند وثیقه

سلام.
من برای یکی سند خونه وثیقه گذاشتم و حکمش جزای نقدی هست. اگر در اجرای احکام حاضر نشه و مبلغ رو پرداخت نکنه من به عنوان ضامن میتونم مبلغ جزای نقدی رو پرداخت کنم و سند رو آزاد کنم؟ یا از نظر اجرای احکام قابل قبول نیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

آزاد سازی سند وثیقه آزادی سند وثیقه با پرداخت جزای نقدی پرداخت جزای نقدی سند وثیقه جزای نقدی وثیقه