مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای حکم

سلام.
مطابق آخرین ابلاغ دادگاه تجدید نظر، بنده را محکوم به 3 ماه و 1 روز حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق کرده.
1) باز هم ابلاغی برای بنده جهت اجرای حکم میاد یا بنده خودم می بایست به اجرای احکام مراجعه کنم؟
2) به طور معمول چقدر طول میکشه از زمان صدور حکم تا اجرا؟
3) جایی شنیدم اگر در این زمان هم حتی جلب رضایت شاکی فراهم بشه، 3 ماه و یک روز حبس و 74 ضربه شلاق بخشیده میشه آیا این موضوع درست هست؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بزودی از ناحیه واحد اجرای احکام، مراتب به شما اعلام می شود
نهادهای ارفاقی زیادی داریم که می تواند به شما کمک کند

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید