مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه خرید کالا

با سلام. بنده در تاریخ شش دی مبلغ یک میلیون تومن بیعانه برای خرید ماشین شارژی دادم. بعد از گذشت چهار روز پول من جور نشد. به فروشنده اعلام کردم پول جور نشده و یک میلیون برگردونین. فروشنده روز بعد مبلغ 850 هزار تومن برگرداند و پیام داد که بقیه پول به خاطر این که ماشین به کس دیگر نفروختیم و شما بیعانه دادین برای شما نگه داشتیم عودت نمیدهم بهتون. میخواستم بدونم حق چنین کاری رو دارن یا نه؟ در ضمن روزی که پول بیعانه رو واریز کردم از این که منصرف بشین از اصل پولتون کسر میشه به هیچ عنوان بیان نکردن.

پاسخ ها :

سعید جهانگیرزاده

جناب آقای سعید جهانگیرزاده :

با سلام حق چنین کاری ندارد و اگر روز معامله در خصوص کسر پول در صورت انصراف صحبتی به میان نیامده باشد حق چنین کاری ندارد و باید کل مبلغ رو برگردونه.