مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

سلام. مادر من یک ماه قبل از فوت خونه ای که من و مادرم اون جا سکونت داشتیم رو به صورت قولنامه ای نوشت که تا قبل فوت من اجازه تصرف و فروش خونه رو ندارم. خودش هم اگر بفروشه سه دونگ از پول خونه رو به من میده ولی بعد فوت تام الختیار من هستم. من 5 خواهر برادر ناتنی دارم که همشون ازدواج کردن و دیر به دیر خبر من و مادرم رو میگرفتن از مادر یکی و از پدر جدا هستیم. الان مادرم فوت کرده و من تنها همون قولنامه ای که اثر انگشت و امضای مادرم در آن بود رو دارم. خواهر و برادرام در همون خونه رو قفل زدن و الان ادعا میکنن خونه برای خودشون هست و مدرک دارن. ولی هیچ مدرکی به من نشون ندادن فقط تهدید میکنن آب و برق و گاز خونه رو هم به نام خودشون زدن که من هنوز نمیدونم چطوری من جهیزیه ام که داخل همون خونه مادرم بود رو آوردم و حالا برای من پلیس آوردن که وسایل خونه رو من سرقت کردم در صورتی که طبق قولنامه الان من تام الاختیار اون خونه هستم. به نظر شما من الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محبوبه پاک طینت سئیج

محبوبه پاک طینت سئیج :

اگه منظورتون از قولنامه همان فروشنامه هست که به موجب ان خونه روبه شمافروخته وثمن تعیین شده منته شرط عدم فروش خانه تازمان فوت فروشنده قید شده خوب شمابه موجب این سند عادی مالک هستید پمی توانید دادخواست به طرفیت خواهروبرادر مبنی براثبات مالکیت خانه به دادگاه بدیداگر درقولنامه درمورد اثاث ووسایل هم اورده شده خوب شمامالک اثاث خانه به موجب این قولنامه هستید اگه نیامده شمادرمورداثاثی که فاکتور وهر مدرکی که مالیت شمارو ثابت کنه

محبوبه پاک طینت سئیج

محبوبه پاک طینت سئیج :

حق دخل وتصرف خواهید داشت ودرخصوص سرقت پرونده تشکیل شدهباشد به انمرجع قولنامه ومدارکتان را ارایه دهید