مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام. من سرباز مرزبانی کردستان هستم که در حین ماموریت و درگیری با قاچاقچیان از ناحیه ساق پا دچار آسیب شدم. به صورتی که دو تا استخوان پا ( درشت نی و نازک نی ) هر دو شکسته و با عمل جراحی و گذاشتن پلاتین انجام شده. حالا خواستم بدونم که به من جانبازی تعلق میگیرد یا خیر؟ اگر تعلق بگیرد باید چطور اقدام کنم؟ ممنون میشم اگر جواب بدهید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام درخواست و مدارک پزشکی را باید به مرکز ارگانی که سربازش بوده اید ارائه کنید در کمیسیون مربوطه بررسی میشود و در صورت استحقاق به شما درصد جانبازی تعلق میگیرد