مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات هویتی

با سلام و خسته نباشید. خواستگار سابق من قبل از آشنایی برای ازدواج، به بهانه کار مشترک از من نام و نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، وضعیت تاهل، کد ملی، شماره موبایل و ایمیل گرفتن. شاید از کارت ملیم هم عکس گرفته باشه یا کپیش رو برداشته باشه (این دو مورد رو مطمئن نیستم). من با ایشون بهم زدم. آیا میتونه از این اطلاعات سوء استفاده کنه؟ و من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نمیتواند مگر در حوزه دارای که آن هم قابل شکایت

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلا م : وقت بخیر. تا زمانی که کاری انجام نداده هیچ اتهامی بر وی وارد نیست و شما نیاز نیست کاری انجام دهید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم