مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مجدد

سلام من زمانی که 15 سالم بود اسمم رو عوض کردم و از خلیل به محمد تغییر نام دادم و از اون دفترچه انتخاب کردم. الان 20 سالمه میتونم اسمم رو از محمد به اسم هایی مثل ماهان و ایمان تغییر نام بدم یا نه؟ لطفا شرایط و راه حل های موجود را بگویید. خیلی ممنون

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. هر شخصی تنها یک بار می تواند اسم خود را تغییر دهد که شما این کار را انجام داده ای.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم