مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو لیزینگی

سلام. من خودرو لیزینگی خریدم و بعد از دو سال اقساط دادم و تسویه کردم ولی سند کمپانی به نام ... است ولی سند سبز به نام خودم است. در سند سبز نوشته سند در رهن می باشد. بعد از این که تسویه کردم و از لیزینگ نامه داد که تسویه شد است و بنده را معرفی کرد به محضر وقتی رفتم محضر قطعی به نام بزند،گفت باید بروید تعویض پلاک برگه سبزتان را عوض کنید که از رهن در بیاد. من پلاک به نام خودم است سند سبز به نام خودم است. حالا محضر 403 که با لیزینگ کار میکند میگوید برو تعویض پلاک چرا من باید برم تعویض پلاک؟ 500 هزار تومان خرج کنم دوباره همون برگه سبز خودم به من بدن و بیام؟ ممنون میشم کمکم کنید من بابد چی کار کنم؟
فقط سند کمپانی به نام شرکت است ولی سند سبز 6 دنگ به نام خودم است هم پلاک.چرا من باید برم مجدد تعویض پلاک پول بدم؟ چرا محضر قطعی به نام خودم نمیزند؟ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درسته که تسویه کردی اما چون در برگه سبز نوشته در رهن باید از رهن خارج بشه تا سند منتقل بشه به نامت برای اینکار باید برگه سبز تعویض بشه این به نفع خودتون هست که بعدها شرکت لیزینگ ادعای مالکیت نسبت به ماشین نکنه که تا شما ثابت کنی زمان ببره و حتی ماشین توقیف بشه و نتونی آزاد کنی تا نتیجه