مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد در دادگاه

سلام. یک سال قبل یکی از همسایه ها به همراه دو پسرش و عروسش ویکی از فامیل هاشون به دلایلی ساعت یک شب به خانه من هجوم بردن و در و پنجر ها رو شکستن. من تنها از خونه بیرون رفتم تا خانواده ام در امان باشند. مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و بینی ام شکست و ... از گزارش 110 پزشکی قانونی یک سال و نیم گذشته وکیل گرفتم شاهد بردم کلانتری شهادت دادند شهادتین در پرونده مفقود شده از کلانتری مامور برای تحقیق فرستادن که در تحقیقات از طرف دادگاه ایراد شبه وجود دارد دادگاه بعد از این مدت برای صدور حکم دوباره شاهد میخواهد. شاهد ها هم از طرف تهدید غیر مستقیم شدن و برای شهادت نمیان. دادسرا 5 روز مهلت داده شاهد رو بیارم. دادگاه پنج تا از همسایه هام به همراه خانواده شاهد ضرب و شتم بودن. حالا من چطوری شاهد ها رو به دادگاه ببرم وقتی نمیان؟ کد ملی رو هم نمیدن بدم به دادگاه نام و نام خوانوادگیشون شماره تلفن و آدرس خونشان و محل کارشان رو میتوانم بدم.

پاسخ ها :

سعید جهانگیرزاده

جناب آقای سعید جهانگیرزاده :

با سلام اعضای خانواده خود را به عنوان شاهد معرفی کنید و اسامی همسایه ها رو هم به عنوان شاهد معرفی کنید و به دادسرا اعلام کنید که نمیان دادسرا خودش دعوت خواهد کرد ولی معمولا رویه به این شکل است که دعوت نمیکنن ولی بازم با قاضی پرونده صحبت کنین ان شاالله مشکل حل خواهد شد .