مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام.
من فرزند جانباز زیر 20 درصد هستم و در یکی از شرکت های زیر مجموعه ... به مدت 7 سال است مشغول به کار می باشم. آیا طرح تبدیل وضعیت استخدامی از قراردادی به رسمی شامل شرکت های خصوصی می باشد؟
ممنون میشم راهنمایی و راه کار ارائه دهید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.