مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام. میخواستم بدونم اگر با بیماری دیسک کمر معاف بشیم این معافیت رو به صورت برگ موقت به ما میدن؟ یعنی به مدت دو سال و خورده ای برگ موقت به ما میدن بعد اون دو سال کارت معافیت دائمی رو تحویل میدن یا همون موقع ک مدارک رو بردیم کارت معافیت دائمی رو میدن؟ لطفا راهنمایی کنید که چطور هست؟

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
معمولا روال بر این هست که طی حدود دو هفته بعد از تایید معافیت، برگ موقت صادر می‌شود و پس از آن، کارت معافیت دائم از مرکز صادر می‌گردد.