مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده در دیوان عالی کشور

سلام. معلم مدرسه هستم و سرویس مدرسه دخترانه پایه ابتدایی را داشتم که کودکان استثنایی بود. یکی از شاگردان در ماشین خودش رو خیس میکنه و من میبرم مدرسه بهش میگم برو خودت رو تمیز بشور. یکی از معلمان زن میبینه و فکر بد به سرش میزنه که من داشتم تجاوز میکردم. زنگ میزنه به والدین بچه ها میان سر و صدا و بچه ها را میبرن پزشکی قانونی میگن تجاوزی نشده است و والدین بچه ها قانع نمیشن در دادگاه کیفری شکایت میکنند و شاهدی نداشتن حتی همکاران بنده اومدن دادگاه شهادت داداند که در این چند سال ما می شناسیم مشکل اخلاقی ندارند ولی دادگاه من را به 99 ضرب شلاق و انفصال خدمت به مدت یک سال محکوم کرد. اعتراض کردیم تجدید نظر همان حکم را داد. حالا دوباره اعتراض کردیم که بیاد دیوان عالی کشور. آخه من قسم خوردم، نیت بدی نداشتم این چه جور حکمی است میشه کاری کرد راهنمایی میخواستم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به فقد دلیل شایسته صدور حکم برائت بود، علی ایحال قضات دیوان با توجه به محتویات پرونده رای مقتضی خواهند داد