مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از گوشی فروش

سلام وقت بخیر
در تاریخ 1399/10/13 گوشی خریدم که اول به مبلغ 6م 200ت گفتند اما بعد ادعا کردند که گوشی فقط از لحاظ نرم افزاری گارانتی است اگر میخواهید گارانتی کامل هم نرم افزار هم سخت افزاری داشته باشید مبلغ 6م 490ت میباشد بعد خیلی سریع کارشان را انجام دادند حتی گلس و قاب هم نمیخواستم اما دیدم آنرا چسباندن بعد از تحویل گوشی فهمیدم که فروشنده همان گوشی 6م 200ت را به من 6م 490ت دادن و حتی در یکی از سایت های معتبر خرید اینترنتی این مدل گوشی با این گارنتی شرکت 6م 100ت است برای شکایت باید چیکار کنم شرمنده که مزاحم وقتتان شدم من ناراحت پولش نیستم بیشتر ناراحت این هستم چرا به شعور خریدار توهین میکنند این کار عرفا و شرعا دزدی به حساب می آید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما توافق کردین و پرداخت کردین اگر گران‌فروشی بوده به تعزیرات و اتحادیه مراجعه کنید