مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و عرض ادب
من از همسرم حق طلاق بی قید و شرط و حضانت فرزندم را دارم. و بعد از درخواست طلاق توافقی و دفاع نکردن وکیل مع الواسطه در جلسه دادگاه فهمیدم که وکیل بنده تمام حرف ها ی من را به همسرم منتقل کرده و با دفاع نکردن از بنده در جلسه داداگاهی باعث وقفه و رسیدگی نکردن درخواست بنده شده است .. و با توجه به اینکه بین من و همسرم اختلاف و دعوای زیادی بود ... مجبور به گرفتن وکیل در چند مرحله شدم ... و فهمیدم که وکیل در رابطه با حق الوکاله ای که از بنده گرفته در برگه وکالت نامه خیلی خیلی کمتر نوشته شده ... وکیل همه پرونده ها یه نفر بوده است.
حالا ازتون راهنمایی میخوام ... که بنده باید چی کار کنم با این همه هزینه ای که کرده ام و هنوز هم بلا تکلیفم .... و واقعا اصلا نمیتوانم حق الوکاله پرداخت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

موضوع شما خیلی ساده است و با وکیل مع الواسطه به فاصله یک ماه حل می‌شود وکیل را عزل کنید هم چنین میتوانید از ایشان در کانون شکایت کنید