مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص چگونگی پاره شدن پرده بکارت بعد از 8سال

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آیا بعد از گذشت حدود 8سال آیا امکان فهمیدن اینکه پرده بکارت با آلت تناسلی پاره شده یا بر اثر ضربه بوده وجود دارد یا خیر ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام خیر بهیچ وجه ازنظر پزشک قانونی امکانپذیر نیست

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

باید از دکتر زنان سوال بفرمایی

یک وکیل

با سلام
پزشکی قانونی میتواند تا 72 ساعت تشخیص دهد فردی که با ایشان رابطه داشته چه کسی است
برای پاسخ به سوال شما نیز بایستی عرض شود که در این مورد پزشکی قانونی میتواند نهایتا یکی دوماه اول را تشخیص دهد و بعد از ان فقط میتواند تشخیص دهد که ازاله بکارت انجام شده است .