مشاوره حقوقی رایگان - افسردگی در حین خدمت سربازی در منطقه عملیاتی سپاه

باسلام خدمت استادان عزیز اینجانب س. سال 89حین خدمت سربازی در منطقه عملیاتی گشکی ولون سادات در حین انجام وظیفه دچار افسرگی بیمار دوقطبی شدم و بعد خدمت 10روز در بیمارستان بستری شدم و در کمیسیون بدوی سپاه شرکت کردم و من را به کمیسیون عالی سپاه دادن و نتیجه نگرفتم رد شدم و ازم صورت سانحه خواستن ولی من در خدمت صورت سانحه نداشتم و بعد خدمت بستری شدم در بیمارستان ولی من حین خدمت دچار بیماری شدم و پرونده بالینی دارم در بیمارستان سنندج الان راهی داره من تو کمیسیون نتیجه بگیرم و جانباز بشم و صورت سانحه را از کجا تهیه کنم درست کنم راهنماییم کنید ممنون جزاک کم الله

پاسخ ها :

افسردگی در حین خدمت سربازی در منطقه عملیاتی سپاه بیماری در حین خدمت جانبازی در حین خدمت جانبازی