مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از استخدام پیمانی آموزش و پرورش و شرکت در آزمون استخدامی

با سلام
دوستم 3 ماهه که جذب استخدامی پیمانی ماده 28 آموزش و پرورش شده است. قصد دارد در آزمون استخدامی وزارت بهداشت که الان شروع شده شرکت کند؛ ولی فعلا قصد انصراف از آموزش پرورش ندارد؛ آیا میتواند به محض قبولی در استخدامی وزارت بهداشت، از استخدامی آموزش و پرورش استعفاء دهد
تبعات خاصی دارد یا نه؟

پاسخ ها :

انصراف از استخدام پیمانی آموزش و پرورش استخدامی