مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

بنده با ماشین با موتوری تصادف کردم
بیمه و گواهی نامه دارم. در کروکی مقصر شناخته شدم و موتور سوار از ناحیه پا چپ زانو به پایین آسیب دیده
می خواستم ببینم اگر من 100 درصد مقصرم این مورد حبس دارد؟ و چقدر جزای نقدی؟ آیا همه جزای نقدی را بیمه می دهد؟

پاسخ ها :

عليرضا  تحريري نيا

جناب آقای عليرضا تحريري نيا :

سلام
خير حبس نداره
جريمه نقدي بدل از حبس براي شما در نظر گرفته ميشه
ضمن اينكه پرداخت جريمه نقدي و همچنين پرداخت خسارات افت قيمت جزء تعهدات شركت هاي بيمه نيست

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
برای شخص زیان دیده حادثه دیه معین میگردد که با تکمیل بودن مدارکتون از طریق شرکت بیمه وصول میشود.

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
محکوم به حبس نخواهید شد..بیمه فقط مشمول حادثه خواهد شد و دیه زیان دیده را پرداخت میکند و جزای نقدی را باید خودتان پرداخت کنید که معمولا کمتر یک میلیون می باشد