مشاوره حقوقی رایگان - تعهد بدحجابی

با سلام، هفته پیش با دوستانم که همه دختر بودن تو ماشین مارو گرفتن بخاطر اینکه دوستم که راننده بود شالش از سرش افتاد و چون دوستم یکم با مامورا کل کل کرد همه مارو بردن امنیت اخلاقی من خیلی باهاشون خوب و آروم صحبت کردم و خود مامورا هم اینو تایید کردن که من هیچ مشکلی از نظر اخلاقی و پوششی نداشتم اما با این حال موقع تعهد گرفتن از من هم تعهد گرفتن و گفتن چون توام با اونا تو ماشین بودی باید تعهد بدی در صورتی که من هیچ کدوم از قوانین رو نقض نکرده بودم و بلاجبار از منم تعهد کتبی گرفتن الان من میخوام بورسیه تحصیلی بگیرم و میخوام بدونم این تعهد باعث میشه مشکلی در روند بورسیه من ایجاد کنه و سوء پیشینه برام محسوب میشه یا خیر تاثیری نداره و صرفا یک تعهد معمولیه؟
و آیا چون من هیچکدوم از قوانین رو نقض نکردم و به زور از من تعهد گرفتن میتونم این تعهد رو از سامانه پاک کنم یا خیر هیچوقت پاک نمیشه؟
و اینکه آیا مامورای امنیت اخلاقی اجازه دارن بدون دلیل از کسی تعهد بگیرن فقط برای اینکه اون شخص تو ماشین همراه بقیه افرادی بوده که یکیشون روسریش افتاده بوده؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام برخی از محکومیت های قطعی کیفری منجر به سوءپیشینه میشود مورد شما اصلا محکومیت کیفری نیست