مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول

سلام 1سال پیش خانمی در اینستاگرام که حدود 10سال پیش می‌شناختم شروع به پیام دادن کرد و تقاضای دوستی که تا 1ماه پیش ادامه داشت در این 1سال حدود 20میلیون در چند فقره به عنوان قرض به حسابش ریختم حدود 1ماه رفته وقتی تقاضای پس دادن پول را گفتم جواب داد که چون فهمیدم وضع مالیت خوب شده برای گرفتن پول امدم و تقاضای دوستی دادم و پول را پس نمیدهد باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

میثم جهانگیری حسین آبادی

میثم جهانگیری حسین آبادی :

اگر تحت عنوان قرض به حساب ایشان واریز نمودید و دینی به ایشان نداشته باشید می توانید این مبلغ را مطالبه کنید. چون اصل بر عدم تبرع هست.