مشاوره حقوقی رایگان - بعد از 5 سال خدمت در عقیدتی سیاسی ناجا بدلیل نظر منفی شورا پزشکی ناجا منفک شدم چکار کنم برای گرفتن حق

نیروی عقیدتی سیاسی ناجا در حین تغییر وضعیت منفک شدم لذا پس از اتمام 4 سال خدمت با دفترچه سلامت کامل بعد از 5 ماه بنده را از کلینیک سجاد خراسان رضوی ناجا به شورای عالی ناجا تهران معرفی کردن و رفتم آنجا در پایان تست اعصاب و روان سوالات پزشکان به من سطح 2سلامت ( شخصیت مزاحم ) معاف از رشه ورزش عدم دسترسی به سلاح شامل شده. و بنده را معاف کردن بمدت 2 سال * حالا باید چکار کنم واز 99.09.15 منفک شدم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما باید مراتب را از طریق یگان خود پیگیری نموده و در فرجه قانونی به رای معاف از خدمت خود اعتراض نمایید.