مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ارث پدری

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر ما خیلی وقت پیش فوت شد. دو تا عمو داشتیم که هر دوشون فوت شدن. عمویی که اول فوت شده اموال زیادی داشت که زن عموی دوم ( بعد از عموی اولمان فوت شده ) با برادرش و خواهر زن عموی اول همه اموال را مال خود کردن. در ضمن بعد از فوت عموی دوم زن عمویم فقط به اسم خود حصروراثت گرفته بود.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ارث عمویتان به شما نمی‌رسد مگر از پدرتان چیزی باشد که قابل پیگیری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید شکایت کنید و در خواست تقسیم ترکه بدهید