مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

سلام. چندی پیش یکی از همکاران در ارتش شماره خانوم بنده را از گوشی همراه همسرش برداشته و مزاحمت ایجاد کرده بود. همسر بنده با حفا و خانوم ایشان در میان گذاشته و همسر ا‌ون ترکش میکنه و این نفر در اینستاگرام به اقوام بنده پیام میده و آبروی همسر من رو میبره که همسرم دادخواست و شکایت علیه اون پیج اعلام میکنه و این آقا با تماس با بازرسی و عقیدتی ارتش اعلام میکنه که خانوم بنده با چند نفر رابطه داره.
حال برای من حکم بازخریدی و اخراج زدن. آیا با در دست داشتن شکواییه میتوان حکم بازخریدی و اخراج را باطل کرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرونده پیچیده ای هست و جواب سوال بستگی به نحوه دفاع دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نه چنین مورد حتی به فرض درست بودن دلیل موجهی برای اخراج شما نیست و میتونید شکایت کنید و حکم را لغو کنید