مشاوره حقوقی رایگان - قطع یارانه معیشتی به علت گردش حساب بانکی

با سلام و عرض ادب.ا حتراما اینجانب یکی از کارمندان دولتی هستم که حدود 3 ماه است از طرف اداره به عنوان کارپرداز اداره معرفی شده ام. بابت خرید اقلام و موارد مورد نیاز، اداره مبلغی ( بیست میلیون تومان ) به عنوان تنخواه مسئول مالی و حسابداری اداره به حساب شخصی بنده ( که روی کارت بانکی نام و مشخصات بنده قید شده است ) واریز گردیده. لازم به ذکر است که این مبلغ طی 45 روز تمام و دوباره ( بیست میلیون دیگر ) شارژ گردیده . با توجه به این که صاحب حساب شخص بنده هستم ولی مبلغ تحت عنوان تنخواه اداره به حساب من واریز می گردد و تمامی این گردش مالی از طریق این کارت برای خرید اداره انجام می شود. (این کارت را انحصاری برای خرید اداره در نظر گرفته ام ) امکان قطع و حذف بسته معیشتی شخص من وجود دارد؟ با تشکر و من التوفیق.

پاسخ ها :

قطع یارانه معیشتی به علت گردش حساب بانکی قطع یارانه معیشتی گردش حساب بانکی