مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت سنوات و عیدی

سلام. من سال 95 و 96 در یک شرکت کار میکردم. بعدش ورشکست شد و اخراجم کردن. سنوات، عیدی و پول مرخصی من رو ندادن فقط حقوقم رو دادن.
ولی تسویه حساب نکردن چند بار رفتم سر زدم امروز و فردا کردن و ندادن.
اون موقع سه میلیون و سیصد طلب داشتم. میخواستم ببینم میشه ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما با شکایت از طریق اداره کار میتونید پیگیر شوید.موفق باشید