مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

با سلام. پدرم 10 فرزند داشت. 4 پسر 6 دختر. پدرم حین حیات به سه پسر بزرگتر زمین و مغازه داد. چند بار به من گفت خانه و زمین هم بهت میدم اما نداد (پیش بقیه خواهر ها و برادرها زبانی جملات فوق را بیان کردند). متاسفانه سال 97 فوت کردند. الان برادران من می گویند زمان حیات پدر املاک به ما تعلق گرفت. املاک باقیمانده را ما نیز مانند تو و خواهران به ارث خواهیم برد بطور مساوی.
سوال 1- آیا من که هیچ ارثی نبرده ام می توانم ادعا کنم چون پدر چنین نیتی داشت (خواهرانم شاهد هستند) که خانه را به من بدهد آیا من می توانم خانه را تصاحب کنم؟
سوال 2- وضعیت ارث خواهرانم چی میشه. آیا برادرانم دوباره با حساب 2 به 1 تمامی اموال باقیمانده را به ارث خواهند برد؟

سپاس فراوان

پاسخ ها :

انتقال اموال قبل از فوت پدر تقسیم ارث پدری ارث پدری تقسیم ارث ارث قوانین ارث