مشاوره حقوقی رایگان - صدور چک بی محل

سلام وقت بخیر
بنده چکی از شخصی دریافت کردم که چک متعلق به شخص دیگری بود و ایشون با ظهرنویسی به بنده انتقال دادند . پس از مراجعه به بانک متوجه شدم صاحب چک اعلام سرقتی بودن چک نموده است. و در برگه برگشتی نوشته عدم تطابق امضا ، مسدودی حساب. و الان برگ چک و برگشتی در اختیار بنده است.
حالا بنده میتوانم نسبت به شکایت صدور چک بی محل از صاحب چک و ظهرنویس اقدام کنم؟ چرا که مشکوک هستم که ایشون چک رو به شخصی فروخته و برای جلوگیری از پاس شدن چک اقدام به اعلام سرقت کرده. و چگونه قابل اثبات هست این موضوع؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

صدور چک بلامحل چک قوانین چک