مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فعال خودرو

سلام
من یک راننده تاکسی وانت بار مدل 85 هستم و بیمه وانت بار تاکسی در یک شرکت هستمو پلاک به نام خودم هست. در قرعه کشی ایران خودرو برنده شدم. ایا میتوانم وجه را واریز کنم یا نمیتوانم ماشین را بگیرم؟ میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

برنده شدن در قرعه کشی خودرو در صورت داشتن پلاک فعال پلاک فعال خودرو قرعه کشی خودرو پلاک خودرو خودرو