مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم زوجه

سلام من همسرم شکایت ضرب و شتم کرده کار به قسامه رسید و قسم خورد و من محکوم شدم قبلش شکایت عدم تمکین از ایشون داشتیم و رای رفته تجدید نظر گفته امنیت جانی ندارم.
اگر رای بیاید که عدم تمکین رد شود آیا تا آخر نمیشود ایشان را ناشزه کرد؟؟؟

پاسخ ها :

مروه  كشيري

سرکار خانم مروه كشيري :

دادنامه تمکین اعتبار امر مختومه ندارد و دوباره می‌توان دادخواست داد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر در پرونده کیفری محکوم شده اید قاعدتا الزام به تمکین شما نیز رد میگردد