مشاوره حقوقی رایگان - فیش واریز جعلی

سلام، وقت بخیر.
من کارمند یه شرکت ابزارم، یه نفر از بخش من خرید کرد، 95000 تومان، فیش رو برام گذاشت براش ارسال کردم کالا رو، دو روز بعدش دوباره یه کارواش صنعتی به مبلغ 3000000 تومن ازم خرید کرد و عکس فیش فرستاد.
چون صاحب حساب شرکت بوده و دسترسی برا چک کردن نداشتم، به فیش اکتفا کردیم، بعد 1 هفته متوجه شدیم هیچ کدوم از این دو مبلغ واریز نشده و استعلام گرفتیم از بانک، فیش جعلی بوده.
به طرف زنگ زدیم گفت ببخشید پول برگشت خورده و الان براتون میزنم، اما بعد از 1 هفته نه تنها واریز نکرد بلکه بلاک کرد و دیگه پاسخ نداد.
آدرس منزل ، اسم و دو تا شماره همراه، و تمام چت و فیش خریدهارو دارم.
چیکار باید کنم، لطفا راهنمایی بفرمائید.
تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام با موضوع جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری با توجه به مدارک و ادله موجود شکایت نمایید