مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام . بعد از فوت پدرم 12 سال پیش ملک پدری را خواستیم تقسیم کنیم که همگی امضا کردند جز خواهرم و یکی از برادران سهم الارثش را فروخت به غربیه ای و ان خریدار شکایت کرده و ملک مشاع مورد نظر را میخاد اگر فروشنده خواهرم را که امضا نکرده راضی کنه و امضا بگیره ایا امضا بقیه طی چند سال اعتبار داره ؟ اگر بقیه طی این چند سال پشیمان شده باشند می توانند در دادگاه اعلام کنند ؟ و دادگاه به نفع چه کسی رای می دهد.

ایا برای امضا کردن مدت خاصی در قانون پیش بینی شده ؟ ایا اگرشخصی امضا نکرد بعدا امضا کنه همگی مجبور به اطاعت از قانون می باشند؟ یا چند روز بیشتر مهلت نداره و تقسیم و امضاها از اعتبار ساقط می شوند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

امضای اشخاص تاریخ انقضاء ندارد