مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث - بدهی ها و هزینه های بیمارستان و کفن و دفن

با سلام

در خصوص مالیات بر ارث، در برگ اظهارنامه قسمتی وجود دارد تحت عنوان بدهی ها، هزینه بیمارستان و کفن و دفن. آیا این هزینه ها از مالیات بر ارث کم می شوند؟ یا عملکرد دیگری دارند؟

مثلا هزینه بیمارستان که فاکتور آن را هم دارم، 6 میلیون شده است، این رقم از مالیات بر ارثی که باید بپردازم کم می شود؟

همچنین اگر پدرم بدهی هایی داشته باشد، رقم آنها از مالیات بر ارث کم می شود یا نحوه عملکرد آن به شکل دیگری است؟ این بدهی ها چگونه باید اثبات شوند؟ نامه دادگاه یا چک برگشتی (بدلیل مسدود شدن حساب پدرم.) یا چیز دیگری؟

ممنون میشوم راهنمایی نمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

مجيد شهيدي

مجيد شهيدي :

استان :

أولا هر هزينه كه صورت گرفته چنانچه داراي إسناد باشد مشمولماليات خواهد شد چناچه چكي از مرحوم در اختيار داشته باشيد خودليلي بر بدهي ميباشد