مشاوره حقوقی رایگان - دخالت شوهرخواهر در مسائل زندگی

من یه دختر 20سالم و هنوز سایه پدر و مادرم بالای سرم هست و من برای ادامه تحصیل و برای کار با اجازه ی پدرو مادرم به یه شهر دیگه رفتم و اونجا مستقل زندگی میکنم و راضیم و بخاطر یه سری مشکلات خواهرم و شوهرش، شوهرش بهم گفته حق نداری بری یه شهر دیگه و باید برگردی درصورتی که خانوادم مشکلی ندارن و خیلی داره اذیتم میکنه و هیچ کاری نمیتونم بکنم

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
از آنجایی که شما به سن بلوغ و رشد رسیده اید و از طرفی خانواده شما راضی به کارکردن هستند پس شخص یا اشخاص دیگری قادر به ممانعت نخواهند بود و در این صورت میتوانید به جرم مزاحمت طرخ دعوی کنید.البته شغل شما نباید منافی حیثیت خانوادگی باشد