مشاوره حقوقی رایگان - پرونده که قطعی شده

من پرونده ای داشتم که طرفم چاقو کشی کرده و من 41 درصد پزشکی داشتم و قاضی محکوم به سه فقره زندان هر فقره 5 سال و بعد از تجدیدنظر محکوم به 3سال شده و به خاطر کرونا مرخصی دادن و در کل حدود 3ماه کلا زندان نبود و در پایان قاضی با مرخصی پایان حبس آزادش کرد و به هم قسطی شده و پیش قسط را هم داده آیا میتواند دوباره اعتراض بزند در صورتی که رای قطعی صادر شده خیلی ممنون

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
دادخواست تعدیل اقساط درپرونده های حقوقی بسیار متداول هست ولی بنظر میرسه در پرونده کیفری به این شکل نباشه و قاضی سختگیری بیشتری خواهد داشت